Тейлър Суифт празнува победата на приятеля си Травис Келсе в Супербоул

Заобиколена от футболни фенове и камери, Тейлър Суифт се целуна на терена с приятеля си Травис Келсе, след като звездата на американския футбол спечели втора поредна победа на Супербоул, съобщи Би Би Си.


Милиони американци се бяха настроили за шампионския мач, който също така хвърли светлината на прожекторите върху следения отблизо романс на Суифт с Келсе, който е защитник на Канзас Сити Чийфс.

Тяхната прегръдка след победата на "вождовете" над Сан Франциско Фортинайнърс беше кинематографичен завършек на футболния сезон, в който Суифт и новото ѝ гадже често заемаха централно място.

Певицата, която в момента е в разгара на турнето си "Eras", струващо милиарди долари, е редовен зрител на мачовете на Келсе още от първата му поява в НФЛ през септември.

Заедно двете мегазвезди се превърнаха в културен двигател, вдъхновявайки миймове, безспирни публикации в таблоидите и тематични стоки.

Според някои любовната връзка очевидно изглеждаше твърде добра, за да е истина, а десните критици въртяха конспиративни теории на тема Суифт и Келсе.

Някои хора дори твърдяха, че връзката им е част от заговор за фалшифициране на играта на шампионата с цел да се помогне на президента на САЩ Джо Байдън, който е демократ, да бъде избран.


Доналд Тръмп се намеси, заявявайки, че би било "нелоялно" от страна на Суифт да подкрепи Джо Байдън, защото Тръмп преди това е подписал закон, който улеснява изпълнителите да печелят средства, когато песните им се стриймват.

"Освен това харесвам гаджето ѝ Травис", добави той в публикация в социалната си мрежа.

Присъствието на музикалната суперзвезда е от безспорна полза за лигата. Тя беше заснета да разговаря с комисаря на НФЛ Роджър Гудел.

"Всичко, до което тя се докосне, се следи от хора", каза той на годишната си пресконференция. "Считаме се за щастливци и приветстваме това", добави Гудел.

Огромната фенска база Суифт привлече още по-голяма аудитория към американския спорт. /БГНЕС