Тен Хаг: Няма как да спечелиш, когато правиш такива грешки

"Трудно можеш да спечелиш един мач, когато правиш такива грешки. Не бяхме спокойни и хладнокръвни. Беше очевидно как трябва да избягаме от пресата им, за да използваме огромните пространства отзад, но вземахме лоши решения и губехме битките". Това заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг след загубата от Севиля с 0:3 в четвъртфиналите на Лига Европа, която сложи край на евроучастието на "червените дяволи".


"Те играха с повече страст, с повече желание, с повече характер. Пример за това е вторият гол. При такова положение няма как да печелиш големи мачове", каза Тен Хаг след поражението, дошли след нелепи грешки на Хари Магуайър и Давид де Хеа за първия и третия гол. "Тази вечер в определени моменти не бяхме готови за мача, което е недопустимо. Когато играеш за Манчестър Юнайтед, трябва да си готов за всеки мач. Това беше страхотна възможност, четвъртфинал в Европа с шанс да спечелиш трофей. Сами сме си виновни. Не можем да крием, че индивидуалните грешки са проблем. Но в неделя (полуфинал за ФА Къп срещу Брайтън) имаме шанс да се поправим. Трябва да покажем характер. Не са важни играчите, които отсъстват, а тези, които са на терена. Те трябва да играят на ниво. Аз им вярвам", допълни нидерландският специалист.

Запитан за дългосрочното бъдеще на Де Хеа с оглед на грубата му грешка, Тен Хаг заяви: "Той е вратарят с най-много сухи мрежи във Висшата лига, което показва, че е много способен вратар". /БГНЕС

Категории: