Тен Хаг поиска още нови играчи до края на януари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призова ръководството на клуба да вземе още нови попълнения преди затварянето на януарския трансферен прозорец. "Червените дяволи" вече се подсилиха с централния нападател Ваут Вегхорст, но отборът играе на четири фронта и има проблем с натоварването на играчите и ротацията.

"Ако в следващите дни се отвори възможност, аз бих я използвал, но това не зависи само от мен. Мисля, че в този клуб настройката винаги трябва да бъде такава. Всеки ден трябва да ставаме все по-добри, така че ако има такива възможности, трябва да ги използваме. Аз гледам, правя проучвания, имам идеи и профили са подсилване на състава", коментира Тен Хаг преди двубоя с Рединг от четвъртия кръг на ФА Къп тази вечер.

Според анализатори Манчестър Юнайтед се нуждае от подсилване в центъра на терена, където се разчита твърде много на Каземиро, Кристиан Ериксен и Бруно Фернандеш, които не получават нужната почивка. "Имаме нужда от всички играчи в състава, за да ги развиваме, но и най-вече за да постигаме исканите резултати. Искаме да останем във всички турнири възможно най-дълго. Ще се борим за това и мисля, че това е нещо положително за развитието на клуба", допълни нидерландският специалист.

От днес до 26-ти февруари Манчестър Юнайтед ще изиграе девет мача във Висшата лига, ФА Къп, Карабао къп и Лига Европа. /БГНЕС