Терминаторът Арнолд ще спасява Земята от извънземно нашествие

Холивудският актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е избран от обществеността да ръководи битката при евентуално нашествие на извънземни.

Актьорът заяви, че е готов да поеме водещата роля в борбата срещу извънземните, ако те нахлуят на Земята.

"Искам да благодаря на хората, че вярват в мен. Готов съм да служа", написа актьорът в Туитър, коментирайки резултатите от проучване за това кои известни хора "ще се справят най-добре с извънземно нашествие".

Според проучване на британския телевизионен канал Blaze, Шварценегер оглавява списъка с 20 знаменитости, на които зрителите имат най-голямо доверие в случай на извънземно нашествие на Земята. Според „Deadline“, 2000 възрастни британци са участвали в проучването.

На второ място след звездата от "Терминаторът" в списъка е Уил Смит, който играе във филма "Денят на независимостта". Дейвид Атънбъроу, Брус Уилис и Том Круз също са сред петте знаменитости, на които британските телевизионни зрители биха поверили борбата срещу извънземните. Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, който е 8-ми поред в списъка, задминава настоящия държавен глава Джо Байдън, който е в дъното на двадесетте. Британският премиер Борис Джонсън е на 12-та позиция. Британците също възлагат доверие и на Харисън Форд, Сигорни Уивър и Джилиан Андерсън. /БГНЕС