Тежка година за Хейли Бийбър заради тормоза и заплахите от феновете на Селена Гомес

Хейли Бийбър говори за психичното си здраве и призна, че тази година е станала много трудна за нея. Моделката разказа за трудностите, които е трябвало да изтърпи след няколкомесечно преследване от страна на фенове на Селена Гомес, бившата приятелка на съпруга й Джъстин Бийбър. „Обичам да се шегувам за това как се чувствам, защото понякога така е по-лесно, отколкото да призная, че изпитвам трудности. Но честно казано, от началото на 2023 г. имах някои от най-тъжните и трудни моменти в моя възрастен живот, а умът и емоциите ми бяха, меко казано, много уязвими. И знам, че много други хора се чувстват по същия начин като мен, така че просто знайте, че не сте сами ", написа тя в Инстаграм. Моделката призова също всички да се подкрепят и да бъдат близо "до любими хора, приятели, семейство и непознати": "Нека просто бъдем до хората ... Нека продължим да се подкрепяме, дори когато е трудно. Ние сме по-добри заедно".


Публикацията на Хейли Бийбър бе направена няколко месеца, след като тя отново бе подложена на тормоз в социалните мрежи заради Селена Гомес. Хиляди потребители на социалните медии буквално изправиха младите жени една срещу друга и обвиниха Хейли, че уж мрази Селена и се опитва да й се присмива по всякакъв възможен начин. Феновете на Гомес дори започнаха да заплашват Бийбър в лични съобщения.

В резултат наскоро Селена Гомес публично се обърна към феновете и ги помоли да оставят Хейли Бийбър на мира. "Хейли Бийбър се свърза с мен и каза, че е получила смъртни заплахи и други негативни съобщения от мразещите я. Не одобрявам това. Никой не трябва да бъде жертва на омраза или тормоз. Винаги съм защитавал добротата и наистина искам всичко това да спре“, написа тя.

Селена и Хейли уверяват, че между тях няма вражда и наскоро дори се абонираха една за друга в Инстаграм.

Припомняме, че връзката на Джъстин Бийбър и Селена Гомес приключи през 2018 г. След това певицата се изправи пред депресия и психологически проблеми, а Джъстин буквално месец по-късно започна да се среща с Хейли Бийбър, с която веднъж вече бе имал връзка. Почти веднага певецът направи предложение на моделката. Това, разбира се, много ядоса феновете на Селена - Хейли Бийбър продължи да бъде тормозена в социалните мрежи дори след годините брака с Джъстин.

Вече няколко години феновете на Селена Гомез уверяват, че Хейли Бийбър се опитва да копира певицата и я имитира в много отношения. Така например, наскоро моделката стартира готварско предаване, много подобно на проекта на певеца.

Трудностите на Бийбър обаче не свършват с търканията с феновете на Гомес. Наскоро беше съобщено, че Джъстин Бийбър, страдащ от психически и физически заболявания, се разболял на фестивала Coachella и Хейли трябвало да го успокои.

Освен това през януари Хейли разкри, че след като е преживяла лек инсулт миналата година, е страдала от посттравматично стресово разстройство. Припомняме, че след като бе хоспитализирана с лек инсулт, тя претърпя сърдечна операция. По-рано Хейли призна, че е била диагностицирана с киста на яйчника, поради което страда от „стягащи болки, гадене, подуване на корема, спазми и промени в настроението. /БГНЕС