„The Last of Us” пуска изненадващ допълнителен епизод от сезон 1

Въпреки че наскоро приключи първият сезон на „The Last of Us“, все още има какво да се изследва в гъбения апокалипсис на HBO.

Това обаче не е препратка към вече потвърдения втори сезон, защото ComicBook съобщава, че към колекцията „The Last of Us“ на HBO Max вече е добавен изненадващ 31-минутен документален епизод за работата зад кулисите.

Премиерата му в американската мрежа беше вчера (14 март), а повторенията са планирани за този месец и по HBO 2 и HBO Signature.

Озаглавен "Създаването на „The Last of Us", този специален филм описва херкулесовите усилия, положени за адаптирането на култовата видеоигра за PlayStation.

Участват Педро Паскал (който играе Джоуел в поредицата), Бела Рамзи (Ели), Габриел Луна (Томи), Анна Торв (Тес), Мерл Дандридж (Марлин), Рутина Уесли (Мария), Ашли Джонсън (Анна), Джефри Пиърс (Пери) и Сторм Рийд (Райли), както и създателите на поредицата Крейг Мазин и Нийл Друкман, а също и художниците, отговорни за дизайна на Заразените. Да се надяваме, че жирафите от Епизод 9 също ще се появят.

Мазин и Друкман разказаха за официалния подкаст на „Last of Us“ този месец за потенциални промени в сезон 2.

"Моментните сблъсъци и героите може да останат същите, може и да се променят. Ще направим това, което трябва да се случи с тази история, докато тя се прехвърля от една медия в друга", каза Друкман. "Също така ще се възползваме от свободата, която имаме в телевизията и която я нямаше в играта, а именно предимството на промяната на гледната точка", разкри Мазин. "Така че ще преминем през същия процес на адаптация. Отново сме ние и ще го има Педро и ще я има Бела. И ще има кръв." /БГНЕС