Тити Папазов: Подадох оставка от Надзорния съвет на Левски под натиск

Баскетболният треньор Константин Папазов потвърди с публикация във Фейсбук, че е подал оставка като член на Надзорния съвет на Левски. Вчера се появи информация, че Папазов е подал оставка след срещата на ръководството на „сините“ относно финансовото състояние и бъдеще на клуба, след която нямаше изявления пред медиите.

Тити Папазов.

Той сподели, че е принуден да го стори и очаква решението на мажоритарния собственик Наско Сираков дали оставката му ще бъде приета. Тити заяви, че е горд, защото е в основата Левски да възстанови своята идентичност.

Ето какво написа той в социалните мрежи:

Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственика трябва да реши дали ще я приеме. Бях принуден да взема това решение под натиск. Мисля, че ако аз съм проблема, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с любов за ЛЕВСКИ и абсолютно безкористно! Горд съм, че преди малко повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възстанови своята автентичност. Година по-късно да намери подкрепата на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!“.

Малко след това той направи втора публикация в личния си профил във Фейсбук и бе категоричен, че темата около оставката му е изчерпана и е казал всичко нужно. /БГНЕС