Тити Папазов: Ставам притежател на акциите на Левски

"Левски доживя своя катарзис. Аз вземам акциите на Левски", заяви пред бТВ Тити Папазов. Той бе категоричен, че с годините и действията си е доказал, че не може да бъде параван или нечия подлога.

"Васил Божков няма възможност да изпълнява ангажиментите си. Акциите на Левски ще бъдат в мен. Чух, че Павел Колев каза, че нямат повече лостове. Последните 2 месеца има един-единствен лост и това съм аз. Аз съм човекът, който винаги е правил екипи и имам самочувствието на човека с най-продължително участие в българския спорт. Левски е собственост на Георги Попов. Новината е, че г-н Божков и г-н Попов няма да фалират Левски. Акциите ще бъдат изпратени и те по никакъв начин няма да възпрепятстват оцеляването на клуба. Смятам, че трябва да кажем: "Благодаря". Благодаря от името на всички, които обичат Левски, че не се даде възможност клубът да фалира", каза Папазов.

"Безумно вярвам в Господ и не лъжа - никой няма зад мен", увери Папазов. Акциите ще бъдат пратени в София идната седмица с DHL. /БГНЕС