Тодор Янчев: Дай Боже купата да е наша, искаме максимума

"Дай Боже купата да е наша! Искаме максимума", обяви треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев на брифинг преди двубоя с Левски от плейофите от efbet Лига.


„След класирането на финала, аз видях един товар да пада от плещите на играчите, защото този мач беше много важен. Вече знаем и съперника ни. Няма смисъл да коментирам класата на Лудогорец. От първия си ден на работа бях сигурен, че ще сме на финал и се надявам да вдигнем Купата. Това е и голямата ни цел, но паралелно с това въври и първенството, гоним си третото място. Левски са си Левски, каквито и проблеми да имат, в каквото и състояние да се намират, винаги имат своите моменти на слава, имат голяма фенска маса зад тях - публиката винаги е зад тях и им дава криле, няма какво да говоря за Левски", сподели още специалистът.

"Важно е ние как ще се представим, респект към Левски, но ние си търсим нашето в този мач. Във футбола няма вчера, има днес и предстоящият мач. Гледаме на дневен ред какво е. Контузени нямаме, освен трайно отсъстващите Джонатан Перейра, Жека и Бидунга", каза Тодор Янчев.

Заедно с него на брифинга присъства и една от звездите на тима - Радослав Кирилов.

"Ще направим всичко да спечелим купата. Първо обаче мислим за мача с Левски. Не трябва да има приоритети, имаме два пътя, гоним максимално добро представяне и за купата, и за първенството. Нека си свършим работата срещу Левски. Те са отбор, който няма дълга скамейка, но има много качествени състезатели. Имат и инерция от Станимир Стоилов. Ще бъде много труден мач. Хвърлихме доста усилия срещу Локомотив, но мисля, че ще сме максимално подготвени за мача. Аз съм добре, нямам физически проблеми, надявам се всички да сме здрави", обяви националът на България. /БГНЕС