Тодоров: Футболистите не идват с настроение на тренировка, не виждам живец

"Надявам се футболистите да идват с настроение на тренировка, но това все още го виждам. Няма го този живец, който би трябвало да го има. Всеки един футболист би трябвало да очаква този мач с радост и максимално да се старае да се представя добре", заяви временният треньор на Левски Георги Тодоров преди утрешното дерби с ЦСКА, предаде репортер на БГНЕС.

Тодоров смята, че ЦСКА влиза в по-добра форма преди Вечното дерби.

"Сини" и "червени" се изправят един срещу друг утре от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски". "Последните два мача на ЦСКА, които гледах, мисля, че те имат леко предимство. Ние ще търсим офанзивна игра, но ще имаме едно наум, защото те имат много бързи и добри хора в нападение. Но във всички случаи няма да се върнем в глуха защита и да се браним, освен ако не са чак толкова добри, че те да ни принудят, но не вярвам", коментира Тодоров.

На въпрос на БГНЕС дали се притеснява за своите възпитаници, които висят с жълти картони, Тодоров отговори: "Няма как да не ме притеснява, особено на позиции, на които имаме по един човек. Не ме притесняват централните нападатели, вратарите и централните халфове, защото там имаме хора в изобилие, но на всички останали позиции ме притеснява".

Опитният специалист допълни, че все още не се е отказал от преследване на успех в Купата на България. "Ще пусна играчите да отида до Слънчев Бряг, ако спечелят Купата на първи юли. Сега изглежда малко нереалистично, но човек трябва да мечтае", каза той, визирайки нападателя на ЦСКА Али Соу, който наскоро отпразнува рождения си ден в популярния черноморски курорт. /БГНЕС