Том Брейди все още не е решил дали да сложи край на кариерата си

Въпреки появилите се информации, че легендата на Националната футболна лига Том Брейди е решил да сложи край на професионалната си кариера, куотърбекът на Тамп Бей Бъканиърс все още не е взел окончателно решение.

Том Брейди и съпругата му Жизел Бюндхен

Първоначално ESPN съобщи, че 44-годишният Брейди спира с американския футбол, а малко след това компанията на играча потвърди новината в Туитър. Последваха множество поздравления и благопожелания към Брейди в социалните мрежи от цял свят, но впоследствие съобщението в Туитър бе изтрито, а агентът на Брейди Дон Ий заяви, че единствено самият играч може да потвърди плановете си за бъдещето.

Според двама анонимни източници седемкратният победител в Супер Боул, който има договор с Тамп Бей до 2022 година, е провел телефонен разговор с генералния мениджър на отбора Джейсън Лихт и му е обяснил, че все още не е взел крайно решение. Твърди се, че Брейди, който все още играе на много високо ниво, има желание да прекарва повече време със своята съпруга - супермодела Жизел Бюндхен - и трите им деца.

"Разбирам спекулациите за бъдещето на Том. Без да коментирам точността или неточността на публикуваната информация, Том е единственият човек, който може точно да заяви плановете си. Той разбира реалността на футболния бизнес и планирането на график, така че това ще се случи скоро", коментира Ий.

По-късно в нова информация от ESPN и официалния сайт на Лигата се твърди, че Брейди планира да обяви оттеглянето си от спорта по време на Супер Боул на 14 февруари. /БГНЕС