Том Фелтън отрече романтична връзка с Ема Уотсън

Актьорът от поредицата „Хари Потър” Том Фелтън опроверга скорошните спекулации в медиите, че е нещо повече от приятел с Ема Уотсън.

Двамата участваха заедно във филмите за Хари Потър, като Фелтън изигра ролята на Драко Малфой, а Уотсън - тази на Хърмаяни Грейнджър.

Двойката запази приятелски отношения след края на филмовата поредица през 2011 г., а феновете отдавна предполагат, че Фелтън и Уотсън са прекарали част от това време в нещо повече от дружески срещи.

Фелтън беше директно попитан за възможен романс с Уотсън в шоуто Entertainment Tonight. Той отговори само с повдигане на вежди, съобщава „Индипендънт”. Вълнението на водещия предизвика нервен смях у актьора, който изясни объркването.

„Мислех, че моето мълчание ще бъде достатъчно красноречиво“, каза Фелтън и добави: „Ние сме свързани с нещо, доколкото сме били много близки от дълго време. Обожавам я…Що се отнася до романтичната страна, мисля, че това е нещо като Слидерин-Грифиндор, а не Том и Ема. Мисля, че да бъда част от това, от което всички сме били част, а тя да бъде единственото момиче, със сигурност най-младото на снимачната площадка и да расте с това, с което трябваше да расте, беше невероятно вълнуващо”. /БГНЕС