Том Ханкс - „Ролс Ройсът“ на актьорите

Режисьорът Баз Лурман издаде, че в предстоящия биографичен филм за Елвис Пресли зрителите ще видят една различна страна на Том Ханкс, съобщи Евронюз.

59-годишният режисьор ще снима новия филм за живота на "Краля на рокендрола" и е особено развълнуван от образа на Том в ролята на мениджъра на Елвис - полковник Том Паркър.

Що се отнася до полковник Том Паркър, аз наистина се наслаждавам - една от големите ми радости в живота е да работя с известни актьори, които са много известни, с определени струни на техния инструментариум", каза той. "Всеки актьор винаги има да даде много повече, отколкото някога можеш да видиш от него. Те винаги имат много повече струни в инструмента си, отколкото са показали."

Режисьорът на "Великият Гетсби" продължава: "Така че една от най-големите тръпки в работата по филма, беше да работя с Том – „Ролс Ройсът“ на актьорите“.

Снимките на филма в родната страна на Лурман - Австралия, бяха спрени, след като Ханкс и съпругата му дадоха положителен резултат за COVID-19 в началото на пандемията през март 2020 г.

Режисьорът Лурман по-рано изрази благодарност към щата Куинсланд за подкрепата на проекта, в който главната роля изпълнява 30-годишният бивш тийнейджър Остин Бътлър, въпреки здравната криза. /БГНЕС