Том Круз прави опасна каскада със самолет

Холивудският сърцеразбивач Том Круз остави феновете си зашеметени, като изпълни поредната си смъртоносна каскада, за да промотира предстоящата част от хитовия си франчайз за шпионски трилъри - "Мисията невъзможна".

Ново видео зад кулисите на актьора от "Топ Гън" завладя интернет. В клипа той дава възможност на феновете да се запознаят отблизо с привидно невъзможната каскада, в която стои на биплан, маневриращ във въздуха, и спокойно моли кинозрителите да видят предстоящия филм.

Видеото с дръзката каскада първоначално е записано за зрителите на CinemaCon в Лас Вегас през април, съобщи "Geo News".

Звездата от "На ръба на утрешния ден" е забелязана да стои върху движещ се биплан, докато той прелита над каньон в Южна Африка, без да има поставен предпазен колан. Той държеше самолета с една ръка, докато спокойно се обръщаше към феновете си.

"Здравейте всички! Иска ми се да бях там с вас", започва Круз, докато се усмихва пред камерата по време на полета. "Съжалявам за допълнителния шум. Както виждате, снимаме последната част на "Мисия: Невъзможна в момента. И точно сега сме над прекрасния каньон на река Блайд в зашеметяващата Южна Африка. И правим този филм за големия екран, за публиката, която ще го види във вашите прекрасни кина".

След това режисьорът на филма Кристофър Маккуори прави камео, докато лети на собствения си биплан. Той се приближава до машината на Круз, за да каже, че "губят светлината" и трябва да се върнат към снимките.

„Мисията невъзможна: Част I на "Смъртна разплата" се очаква да излезе на екран през 2023 г. Освен Круз, в него участват Хейли Атуел, Ребека Фъргюсън и Хенри Черни и др. в ключови роли. /БГНЕС