Том Круз предозира с ботокса и се превърна в катерица

Актьорът Том Круз стана гореща тема след неотдавнашната му поява на баскетболен мач в Сан Франциско.

Потребители на Twitter коментираха, че лицето му е неестествено отекло и се чудеха какво се е случило с актьора. Мнозина експерти се втурнаха да коментират външния му вид.

Естетичният хирург Нила Раджа, чиито пациенти са предимно известни личности, заяви, че Том е прекалил с козметичните процедури.

„Изглежда, че Том е предозирал с инжекции с ботокс срещу бръчки и с филъри, което всъщност се е отразило негативно на външния му вид. Без внимателен контрол върху структурата на лицето на пациента, резултатът от процедурата може да бъде изкривяване и неестествен вид на лицето“, каза тя пред „Дейли Мейл“.

Хирургът Рос Пери се съгласи с нея, подчертавайки, че промяната на Том изглежда е резултат от комбинация от наднормено тегло и чести козметични процедури.

„Том изглежда на последните си снимки значително различно. Според мен това е заради излишните килограми и твърде много филъри. Бузите му изглеждат опънати, но подути. Всъщност очите му изглеждат много по-малки и прилича на катерица. Може да се види също, че той си е инжектирал ботокс в челото, защото то е гладко и предвид възрастта му бих казал, че иначе бих очаквал повече признаци на стареене под формата на линии и бръчки“, каза Пери. /БГНЕС