Том Круз се разделя със сциентологията

Сури Круз няма връзка с баща си Том Круз, след като родителите й се разведоха. Според медиите обаче това скоро ще се промени.

От 2012 г. Сури Круз не е в контакт с Том Круз. Въпреки че Том имаше право да вижда дъщеря си 10 дни в месеца, той не искаше да го прави, тъй като според правилата на вярата, понеже Сури не принадлежи към сциентоложката църква, Том не бива да я вижда. Манията на Том по сциентологията струва на актьора брака му с Кейти Холмс, а той пожертва и връзката си с дъщеря си заради това.

"Touch Weekly" обаче цитира изявление на близък приятел на Том, който твърди, че актьорът е в процес на напускане на църквата, за да поднови връзката си със Сури. Твърди се, че актьорът е разглеждал последните й снимки и е осъзнал, че иска да присъства в живота на дъщеря си.

„Той видя колко пораснала беше и това промени всичко. Том пожертва най-важните неща в живота си за сциентологията и ако някога се откаже, това ще бъде заради дъщеря му", казва приятелят на актьора.

Медиите съобщават също, че Том редовно пише писма до Сури, които Кейти крие. Предполага се, че Сури е намерила писмата в дома на родителите на Кейти в Охайо, прочела ги е и е изразила желание да се види с баща си, съобщават чужди медии. /БГНЕС