Том Круз вероятно ще участва в новия филм на Алехандро Иняриту

Том Круз може би е намерил следващия си проект и той изглежда като неозаглавен филм на Алехандро Г. Иняриту, съобщи Deadline.


Проектът ще бъде първият англоезичен филм на Иняриту след наградения с "Оскар" "Отмъстителят", който спечели наградата за най-добър режисьор (втора поредна за Иняриту) и за най-добър актьор на Леонардо ди Каприо.

Филмът ще бъде продуциран и режисиран от Иняриту в допълнение към написването на сценария в съавторство със Сабина Берман, както и към повторното събиране със сътрудниците на "Бърдмен" Александър Динеларис и Николас Джакобоне. Проектът е и първият от надяваме се многото с Warner Bros. след като миналия месец беше обявено, че той се присъединява към студиото в "стратегическо партньорство".

Идеята на сътрудничеството между Круз и екипа на студиото Warner Bros. е да се подпомогне разработването на съвсем нови и оригинални филми и тези продукции да бъдат пуснати в кината, а не направени за стрийминг.

Не са налични никакви подробности за сюжета, освен че става дума за нова оригинална история, написана от Иняриту. Deadline продължава с това, че Круз "е бил гладен да намери следващия проект" и е действал бързо, за да си уреди среща с режисьора./БГНЕС