Топузаков: Надявам се да продължим с победите

„Не се оплакваме от програмата, тя е еднаква за всички. Радващо е за нас, че нямаме нови контузии. Опитваме да освежим играчите. Няма по-хубаво от това да се играе на всеки три дни. По никакъв начин не подценяваме Септември, особено в деня, в който честваме 80 години от рождението на Гунди. Няма нищо лесно, всичко минава през сериозни усилия от футболистите“. Това заяви треньорът на Левски Елин Топузаков преди домакинството на Септември от 29-ия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е в четвъртък, 4 май от 20:30 часа.


„Надявам се да продължим тенденцията от предишните мачове. Кордоба няма да е на 100% готов за утрешния мач. Близо е до завръщане, но не достатъчно, че да го рискуваме. Всички други са на разположение. Има двама щатни изпълнители, които тренират всеки ден по 15-20 дузпи. Определени са от мен за изпълнители оттук нататък“, разкри старши треньорът на Левски.

„Винаги е хубаво за самочувствието на отбора, когато се трупат победи. Имам забележки към играта, освен че искаме да печелим точки, трябва да убеждаваме и с игра, че сме по-класни на терена. Не съм се отказал от нито един футболист и се радвам, че защитниците се представят на ниво. Иска ми се да имам този проблем да ми се налага да избирам между качествени футболисти. Ще трябва да избирам от група от 15-16 човека всеки мач“, продължи Елин Топузаков.

"За „Левски“ е важно да е възможно колкото се може най-напред в класирането. Чисто теоретично не е възможно да сме трети преди плейофите. Почти всички отбори победиха с 1:0, оспорвани мачове са, със сигурност, каквото си заслужим в края на сезона, това заслужаваме като игра и резултати. Не съм гледал разпределението в плейофите, тогава говорим за сблъсъци срещу най-добрите в елита. Има трима-четирима, които са близо като динамика до първия състав от втория отбор. Развитието на мачовете не ни позволи да вкараме някой от по-младите в последните мачове. Надявам се да имаме поводи и да усетят тръпката“, завърши наставникът на Левски. /БГНЕС

Категории: