Топузаков: Не съм виждал Саво Милошевич, тук съм да свърша работа

"Не съм имал допирни точки със Саво Милошевич, бях тук (б.р. на стадиона). За мен е важно да свърша работа. Станимир Стоилов създаде и изгради отбора, а аз трябва да направя така, че да не не се получи срив. Готов съм винаги, когато Левски има нужда от мен да се отзова", обяви треньорът на "сините" - Елин Топузаков след успеха над Черно море с 2:1 в двубой от 33-ия кръг в efbet Лига. След тази победа Левски си осигуриха поне бараж за евротурнирите.


"Имахме голямо желание, футболистите се бориха докрай. Стигнахме до ценна победа. Не изглеждахме по най-добрия начин игрово, но трите точки бяха изключително важни, защото след 10 дни всички ще помнят само резултата. В няколко периода от мача дадохме инициативата на Черно море и не бяхме толкова ефективни. Съперникът не случайно е в първата шестица. Имаше надборване, надлъгване и надиграване и в края ние сме щастливи", каза още Топчо.

"Линията на нашата защитата стоя близо до вратата ни, халфовете и крилата трябваше да помагат в много ситуации. Позволихме много опасности пред нашата вратата. Имаше го спортния шанс - не отричам", призна той.

"Рикардиньо се справя изключително добре и головете му говорят за неговата форма. Адаптационният му период мина гладко, а головете ще вдигат тепърва неговото самочувствие", доволен е специалистът.

"Предстоят две дербита до края на сезона, в които всичко може да стане, а нашият отбор ще играе освободено и ако заслужаваме - ще погледнем и към третото място", завърши треньорът на Левски. /БГНЕС