Топузаков: Отиваме в Пловдив да спечелим, всичко зависи от нас

"Надявам се двата отбора да покажат добра и стойностна игра. Отиваме с нагласата да спечелим мача. Всичко зависи от нас и от това как ще се противопоставим на техните силни страни. Също така дали ще се възползваме от слабостите им", обяви треньорът на Левски Елин Топузаков говори пред на медиите преди утрешното гостуване на Локомотив в Пловдив.


"При Кордоба възстановяването върви по план, но ще го натоварваме постепенно. Николай Михайлов е с температура и ще пропусне днешната тренировка. Андриан Краев и Филип Кръстев са константна величина в нашия отбор но се налага сега да се справяме без тях. Знам кои ще бъдат заместниците им и се надяваме да се представят на ниво“, разкри Топчо.

"Не зависим от други отбори, но не си правим сметки. Целта ни е да се класираме за Европа. Опитваме да спечелим максимално точки и да си постигаме целите. Със сигурност ще се губят точки от всички отбори по време на плейофите. Левски ще се опита да спечели възможно най-много точки и възможно най-нагоре да завърши. Всяка поредна победа вдига самочувствието на футболистите. Срещу Септември направихме доста положителни неща, като дори стигнахме до гол с човек по-малко на терена. Всичко останало е в реда на нещата, но е важно футболистите да бъдат мотивирани и амбицирани, за да печелим мачовете си“, обясни специалистът.

На въпрос относно физическото състояние на Илиян Стефанов, Елин Топузаков заяви: „Той не е готов все още за 90 минути, но предстоят тежки мачове в плейофите, в които той да си възвърне формата и да бъде отново на познатото високо ниво“.

„Наблюдавах мача на втория ни отбор срещу ЦСКА 1948 и перманентно взимам по 2-3 души от втория отбор. При тях обаче е нужно да се действа внимателно. Те трябва да влязат в подходящ момент, в който да са спокойни и да покажат своите качества. Юноши ще вземат участие, но се надявам да не прегорят“, каза още специалистът. /БГНЕС