Топузаков: Победата е много хубава, но не решава нищо

Старши треньорът Елин Топузаков бе доволен след победата на тима над Локомотив Пловдив с 3:0 като гост в двубой от 32-ия кръг на Първа лига. Точни за „сините“ бяха Рикардиньо, Ивелин Попов и Филип Кръстев.


„Да, доволен съм не само от резултата, но и от показаното на терена. Ако бяхме по-точни, резултатът можеше да набъбне. Не мога да не бъда доволен, като дори в защита не допуснахме опасни положения. Заслужавахме победата и момчетата си я завоюваха“, започна Топчо.

„В предходния мач не влязохме по същия начин. Важно беше от първата минута да наложим преса, да покажем, че искаме победата. Поведението на отбора показваше, че днес искаме повече победата, а и знаем как да я постигнем“, допълни треньорът на столичани.

„Това е малка стъпка към това, което сме си поставили. Днешната победа е много хубава, но тя не решава нищо. Откакто са започнали плейофите, всеки мач е важен, във всеки мач дават 3 точки. Всеки губи точки в първата шестица. Не си правим сметки, каквото си заслужим, дали трети или четвърти, там ще бъдем в края на класирането“, завърши Топузаков. /БГНЕС