ЦСКА 1948 с минимална загуба от ФКСБ в първия мач

Отборът на ЦСКА 1948 записа минимална загуба с 0:1 от ФКСБ в дебютния си мач в евротурнирите. На Националния стадион "Васил Левски" играчите на треньора Атанас Рибарски бяха надиграни от класния румънски тим в първата среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.


От самото начало гостите от Румъния контролираха събитията на терена и бяха по-активни в нападение. След няколко добри намеси на вратаря на домакините Даниел Наумов, той все пак бе преодолян в 27-та минута, когато Флоринел Коман бе на точното място в точното време и се разписа на празна врата, след като Наумов бе отразил удар по земя на Дариус Олару. Най-добрата възможност за "червените" дойде 20 минути след почивката, когато резервата Антонио Вутов отправи силен удар към противниковата врата, но вратарят на ФКСБ се справи.

Малко след това токов удар на Националния стадион доведе до частично угасване на светлините, което прекъсна двубоя за няколко минути. След подновяването на играта играчите на ЦСКА 1948 опитаха да стигнат до изравнителен гол, но не успяха да затруднят защитата на гостите.


В крайна сметка ЦСКА 1948 загуби с 0:1 и ще трябва да търси обрат на реванша в Букурещ след седмица. /БГНЕС

Категории: