ЦСКА ще търси три точки срещу закъсалия Берое

Нови два мача от 23-ия кръг в Първа лига ще се изиграят в неделя. От 14,30 часа ЦСКА посреща Берое на Националния стаoион, а от 17,00 Лудогорец е домакин на ЦСКА 1948.


Тимът на Нестор Ел Маестро успя да се завърне към победите след 1:0 срещу Арда за Купата на България. Следва домакинство на Берое, който изглежда в много лошо състояние.

"Заралии" губят мач след мач. Определено положението на старозагорци през втората част от полусезона не е добро. Срещу Лудогорец поражението дойде със сравнително минимална разлика, но това по-скоро се дължеше на лениво представяне на хегемона, а не на някакви страхотни усилия от Берое. В предстоящата визита в София няма да е по-лесно.

ЦСКА знае, че трябва бързо да се върне към победите и в първенството след поражение от Черно море (0:1) и пред своите фенове обичайно се представя силно.

Лудогорец изглежда доста стабилен в момента, след като продължава към полуфиналите за Купата на България и традиционно е в борбата за титлата. Следва нов мач с ЦСКА 1948.

Трудно би могло да се каже, че двата тима имат с какво да се изненадат, така че индивидуалната класа и динамиката ще са най-важни. Лудогорец в момента изглежда, че започва да намира себе, след като преди три дне надигра тотално този опонент за Купата и победи с 3:1.

Пълна програма за 23-ия кръг в Първа лига:

Петък, 1 март

Черно море – Ботев Враца 2:1

Събота, 2 март

Етър – Локомотив София 1:2

Крумовград – Локомотив Пд 3:1

Славия – Ботев Пд 2:2

Неделя, 3 март

14:30, ЦСКА – Берое

17:00, Лудогорец – ЦСКА 1948

Понеделник, 4 март

15:00, Арда – Пирин Благоевград

17:30, Хебър – Левски. /БГНЕС

Категории: