Тунчев: Липсваше ни класата при завършващия удар

Липсваше ни класата при завършващия удар. Това заяви старши треньорът на Арда Александър Тунчев след поражението от Берое с 0:1 в мач от втория кръг на Първа лига. Под Аязмото кърджалийци имаха своите възможности, но в крайна сметка допуснаха загуба от заралии.

„Неприятен резултат за нас. Загубихме един мач, който не трябваше да губим. Създадохме доста на брой ситуации, но не успяхме да ги реализираме. Наистина е така. Видяхте, че вместо при 0:0 ние да отбележим гол, отборът на Берое отбеляза гол. За пореден път нямам обяснение за това нещо“, започна той.

Наставникът на Арда бе категоричен, че не липсата на създадени положения, а тази на гол е довела и до поражението. „Днешната загуба се дължи на това, че не съумяхме да отбележим гол, не че нямахме ситуации. След отбелязването на гола Берое се прибра в собствената половина – 5-4-1, беше трудно да достигаме до ситуации, така че това беше част от възможността да отбележим гол – с удари отдалеч“.

„От първия им с Пирин добих някаква представа – проблемът беше, че не успяхме да отбележим гол. Може би, класата е завършващия удар ни липсваше днес“, завърши Тунчев. /БГНЕС