Уинона Райдър се завръща в продължението на хита от 1988 "Битълджус“

Сейди Синк влиза в предстоящия „Битълджус 2“ и ще играе дъщерята на завърналата се звезда Уинона Райдър. Според „Jiant Freakin Robot“ актрисата и модел ще бъде един от основните персонажи в дълго подготвяното продължение на комедийния филм на ужасите на Тим Бъртън от 1988 г., което е в унисон с досегашната траектория на кариерата ѝ. Засега няма много подробности за сюжета на продължението, но вероятно може да се каже, че Сейди Синк ще играе мишена на демоничните интереси на Майкъл Кийтън в "Бийтълджус 2".

Сейди Синк е най-известна с пробивната си роля в четвъртия сезон на хитовия сериал на Netflix „Странни неща“, която беше още по-забележителна с това, че моментално се превърна в един от най-отличителните персонажи в утвърдения ансамбъл. Оттогава насам Сейди Синк е изиграла редица проблемни, емоционални тийнейджъри в различни проекти, което дава на „Битълджус 2“ интересен вариант: да я накара да изиграе противоположност на "странната и необичайна" готическа тийнейджърка Лидия Диц на Уинона Райдър от оригинала.

Досега Сейди Синк е показала в "Странни неща", известната драма на Брендън Фрейзър "Кит", адаптацията на Netflix "Улица на страха" и "Скъпа Зоуи", че може да играе мрачни, саркастични тийнейджърки с твърд характер и пристрастия към старинната музика. Макар че героините им не си взаимодействат чак толкова много, забавно е и това, че и Сейди Синк, и Уинона Райдър в момента са най-известни с участието си в "Странни неща", което прави филма една тяхна среща.

Засега е потвърдено, че в "Beetlejuice 2" ще се завърнат режисьорът Тим Бъртън, Майкъл Кийтън, Уинона Райдър и комедийното национално съкровище Катрин О'Хара (която играе обсебената от изкуството майка на Райдър - Делия). Оригиналната звезда от първия филм Джина Дейвис изрази готовност да се присъедини към продължението в ролята на Барбара Мейтланд, а за любимеца на Бъртън Джони Деп се говори, че ще участва във филма, макар че това вероятно ще зависи от актуалното състояние на реабилитацията на опетнената му репутация. Като се има предвид сегашното състояние на правните му проблеми, изглежда малко вероятно Алек Болдуин да се превъплъти в ролята на бащински настроения призрак/любител на миниатюри Адам Мейтланд. /БГНЕС