Уинона Райдър в защита на Джони Деп срещу обвиненията за побой

Уинона Райдър е решила да „изчисти опетненото име“ на Джони Деп по делото за домашно насилие. Тя сърдечно се застъпи за актьора, с когото са живели заедно от 1989 до 1993 г., съобщава „Дейли Мейл“.

Райдър не може да повярва, че Деп е вдигнал ръка срещу Амбър Хърд. Актрисата твърди, че познава бившия си любим само от добрата му страна. Според Уинона, Джони винаги се е проявявал като изключително като грижовен и любящ партньор.

Райдър отбелязва, че е била свидетел на развитието на връзката на Деп и Амбър и се съмнява, че бившият й приятел е способен на физическо насилие над партньора си.

В момента изслушванията на Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд, която обвини актьора в домашно насилие, наближават последната си фаза.

Скандалът между Джони и Амбър избухна през 2016 г., когато актрисата обвини съпруга си във физическо и психическо насилие. Тогава от съда на актьора беше забранено да се приближава до Хърд. Година по-късно те се разведоха, но съдебните производства все още продължават.

По-рано медиите съобщиха, че Джони Деп предлагал на своя приятел, актьорът Пол Бетани, да удави и след това да изгори Амбър Хърд. Това стана ясно от кореспонденция между тях между 2013 и 2014 г. Защитата на актьора твърди, че това не е достатъчно, за да се докаже вината на Деп. /БГНЕС