„Уорнър Брос“: Майло Вентимиля е „твърде стар“ за Батман

„Уорнър Брос“ заявили на Майло Вентимиля, че е „твърде стар“, за да се превъплъти в Батман. 42-годишният актьор се надяваше да поеме ролята на маскирания отмъстител от Бен Афлек, но тя беше дадена на Робърт Патисън, който е с девет години по-млад.

Пред медиите Майло заяви: „Дали се виждам с наметало и качулка? „От Уорнър Брос“ не мислят така. Те търсят нов Батман и ми казаха – Вентимиля, ти си твърде стар“.

Разговорът с филмовото студио отказал звездата от сериала „Това сме ние“ да отиде на кастинги за други роли на супергерои. По думите му най-добрият Батман до момента е Крисчън Бейл, който е изиграл перфектно ролята на милионера Брус Уейн. Майло отдаде дължимото и на други звезди, изиграли отмъстителя от Готъм – Джордж Клуни, Вал Килмър и Бен Афлек.

Според запознати „Уорнър Брос“ е трябвало да избира между Робърт Патисън и Никълъс Холт за ролята на легендарния супергерой, но накрая решили, че звездата от „Здрач“ ще е най-подходяща за наследник на Афлек в лентата, която трябва да излезе по кината през 2021 година. /БГНЕС