В мрежата се обсъжда вероятният развод на Ким Кардашиян и Кание Уест

От няколко дни световните таблоиди активно обсъждат възможната раздяла на 40-годишната Ким Кардашян и 43-годишния Кание Уест. Според слуховете двойката е близо до развод.

Предпоставки

Сериозни проблеми в отношенията между телевизионната звезда и рапъра започнаха миналата година. Двойката преживя трудно време по време на карантина. Ким каза, че й е трудно да бъде постоянно със съпруга си и децата си. Под един покрив двойката отглежда 7-годишния Норт, 5-годишния Сейнт, почти 2-годишната Чикаго и Псалм, който е на годинка и половина. За Кание пандемията също беше стресиращо преживяване, той дори предпочиташе да прекарва време далеч от семейството си в ранчо в Уайоминг. Въпреки това Ким усърдно се опита да спаси брака и го посети с децата си. На свой ред Кание се държеше доста скандално и направи няколко гръмки публични изявления за личния си живот. Например той каза, че когато съпругата му забременяла със Севър, те помислили за аборт. Тогава той каза, че от няколко години се опитва да се разведе със съпругата си. Ким не само му прости, но и го подкрепи по всякакъв възможен начин, обяснявайки поведението му с биполярно разстройство. Като цяло изглеждаше, че двойката е завършила годината с положителна нотка и е оставила всички проблеми и разногласия в миналото. Но не беше така.

Вероятен развод

Преди няколко дни западните медии писаха, че двойката се готви за развод. Според източници Ким вече е наела адвокати за развод. Двамата пазят отношенията си в тайна, во връзката им приключи. Ким е наела Лора Васер и те водят преговори, каза . запознат с проблемите на знатната двойка. Според него Кардашиян убедила Уест да отиде на коледните празници в Уайоминг, за да могат да живеят отделно и спокойно да уреждат всички въпроси. Сега съпрузите се опитват да разрешат имотния въпрос. Ким иска съпругът й да остави на нея и децата им дом в Калабасас за $60 милиона. Ким се опитва да убеди Кание да й даде къща, защото децата им живеят и растат там. Ким притежава земята и околните парцели, но самата къща е собственост на Kание. И двамата са инвестирали много пари в обновяването й, добавя инсайдерът.

Официалните представители на двойката обаче не потвърдиха слуховете за развода на Ким и Кание. Запознати твърдят, че Ким и Кание не живеят като съпруг и съпруга от няколко месеца. Виждали са се заради децата си, но живеели отделно. Ким отдавна знае, че бракът им е приключил, казват те.

В същото време източници твърдят, че Ким не бърза да подава молба за развод, тъй като иска да се увери, че постъпва правилно. Не става въпрос толкова за самия брак, защото между тях всичко е приключило. Ким се фокусира само върху това, което е най-доброто за децата. За нея решението за развод е много трудно, каза запознатият източник. Въпреки това феновете на Ким забелязаха, че тя вече е свалила годежния си пръстен: на последните снимки в Instagram тя бе забелязана без него.

Причини

Официалните причини за развода на Ким и Кание все още не са прозвучали. В мрежата обаче се прокраднаха откровенията на Уест, че изневерил на жена си с известния блогър Джефри Стар. Между другото, той също има ранчо в Уайоминг. Но източниците наричат тези слухове мръсни спекулации.

Друга причина може да е, че Ким просто е уморена да се справя с психическите проблеми на съпруга си. Освен това сега тя е много запалена по следването си (Ким се готви да стане адвокатка) и иска да се развива в тази посока, докато съпругът й е далеч от нея в постигането на целите й. Ким сериозно се занимава с изпитите за адвокат. Тя приема сериозно кампанията си за реформа в затворите.

Докато Кание тръби, че иска да се кандидатира за президент, а прави и други безумни изявления. Просто й е писнало, казва вътрешният човек. Ким Кардашиян и Кание Уест са женени повече от шест години. За телевизионната звезда този брак беше трети, а за Уест – първи. /БГНЕС