Вал Килмър: Раздялата с Дарил Хана беше пагубна за мен

Вал Килмър сподели, че раздялата му с Дарил Хана е била "най-болезнената", която някога е изживявал. 60-годишният актьор се среща с 59-годишната актриса през 2001 г., след като работят заедно над 'In God We Trust' и той признава, че раздялата им е била пагубна за него.

Вал казва полушеговито, че сега вече "мрази" емблематичния музикант Нийл Йънг, който се ожени за Дарил през 2018 година. В новите си мемоари „Аз съм твоят Хъкълбери“, Вал пише: „Господ знае, че съм претърпявал и друг път сърдечна болка. Но с Дарил беше най-болезнената от всички. (Нийл Йънг, винаги съм те обичал, но се страхувам, че сега те мразя.)''. Преди време Вал е излизал и със Синди Крауфорд, Анджелина Джоли и Шер, както и е бил женен за Джоан Уоли - от която има дъщеря Мерседес, на 28 и син Джак, на 24 - от 1988 до 1996 година. Междувременно актьорът от „Топ Гън“ разкри през 2017 г., че е успял да преодолее двугодишна битка с рак на гърлото и твърди, че болестта му е помогнала да промени вижданията си за живота, тъй като разбрал, че е прекалено увлечен по неща като интерес към награди, а не от грижи за собственото си здраве.

Той каза: „Бях твърде сериозен. Разстройвах се, когато неща като „Оскар“ и признание не успяваха да стигнат до мен. Исках да имам повече Оскари от всеки. Мерил Стрийп трябва да се чувства доста добре, нали? Трябва да е приятно да знае, че всички я обичат.'' /БГНЕС