Валентич: Готов съм да напусна веднага, ако това ще помогне

"Няма проблем да напусна веднага, ако това е ще помогне", обяви треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич, след като тимът му загуби от Арда с 0:2 и остана без спечелена точка от началото на сезона.

"Не е лесно да се справиш в подобни ситуации, но мисля, че днес играхме по-добре, отколкото в първите два шампионатни мача. Те дойдоха да ни отбележат гол чрез преход и в крайна сметка го направиха. На моменти нямахме и късмет. Вторият гол падна след статично положение", обясни специалистът.

"На този етап това е нашият максимум. Много е лесно да застанеш пред камерата, когато всичко е розово. Но аз се изправям сега след 3 загуби, ние не надградихме до този момент и очевидно това е нашето ниво. Мога да говоря с ръководството. Ако смяната на треньора е полезна, аз съм готов да го направя още днес. Още от първия ми ден публиката не ми гласува доверие. Феновете винаги имат право за това какво да правят на трибуните. Те очевидно не подкрепят моето присъствие, но аз искам те да подкрепят отбора", продължи Валентич.

"Имаме два дни, за да покажем дали ще се огънем или ще бъдем мъже в реванша срещу АПОЕЛ. Трябва да се възстановим за този мач и да бъдем на максимума на физическите ни възможности. Но това все пак не е мачът на живота ни. Двубоите от миналия сезон вече са само в спомените. Важното е това, което ще направим от утре нататък", каза още той. /БГНЕС