Васил Терзиев: Трябва да намерим начин да работим ефективно

Столичният общински съвет продължава опитите да избере свой председател. Към заседанието вече се присъедини и кметът на София Васил Терзиев, предаде репортер на БГНЕС.

"Бихме се радвали с тези, с които не се видяхме, да проведем разговори. Всички ние ще трябва да намерим начин да работим ефективно", заяви Терзиев по време на заседанието на СОС.

Терзиев посочи, че отново ще изпрати покани за разговори с политическите формации в СОС. Той даде повече информация за разговорите, които вече проведе с трите политически сили, които откликнаха през изминалите почивни дни - БСП, "Възраждане" и "Има такъв народ".

“Бяха пратени покани до всички партии, които са представени тук. Текстът на всички беше един и същ. Темите бяха ясни предварително и не е излизано извън тях”, добави Терзиев и уточни, че темите обхващат приоритетите, които да ги обединят в 4-годишния мандат.

“Второ нещо беше кои са важните неща, които да бъдат застъпени в следващия бюджет, кои са темите, по които да проявят лидерство”, посочи още той. /БГНЕС