Вебер: Борисов и ГЕРБ са доказали, че ги е грижа за гражданите

ГЕРБ е водеща политическа сила в местната политика повече от 16 години. На последните местни избори ГЕРБ имаше 144 кмета. Моят приятел Бойко Борисов и ГЕРБ са доказали, че ги е грижа за гражданите и че полагат грижа за подобряването на качеството на живот в стотици български градове и региони.

Това заявява председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер. Той пожелава успех на местните избори на кандидатите на ГЕРБ.

“Пътища, метро, канализация и инфраструктура, обществен транспорт, детски градини, зелени пространства, спортни зали, културни центрове, библиотеки, дигитални услуги за гражданите - това е реалността на терен. Бойко Борисов и ГЕРБ са тези, които стоят близо до хората, до гражданите, като истински представители на Европейската народна партия - партията на хората”, добавя Вебер.

“Ние се застъпваме за ценностите и добродетелите, внасяме компетентност и професионализъм и знаем как да подобрим живота на хората и да осигурим качество, стабилност и сигурност”, казва още той. /БГНЕС