Венцислав Димитров влезе в НС на Левски

Венцислав Димитров е новият член в Надзорния съвет на Левски. Той ще бъде представител на новия партньор на клуба Palms Bet, предаде репортер на БГНЕС. Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев остават в НС.

Венцислав Димитров.

Венцислав Димитров е роден през 1974 г. в Русе. Завършва Математическата гимназия в родния си град. Има магистърска степен по финанси от Университета за национално и световно стопанство в София.

Димитров е финансист с дългогодишен опит. Има осемгодишен опит като консултант на клиенти в банковата сфера, включително като ръководител на екип и директор на банков клон.

Опитът му в областта на валутните пазари е 11 години, в това число и международни.

Над четири години е бил ръководител на екип от специалисти, осигуряващи финансово обслужване, като връзка с финансови институции, инвестиционни планове, управление на свободни средства, приватизационни сделки, финансов анализ на компании, контрол, отчети и др. В компетенциите му влиза и изготвянето на бизнес планове, финансови анализи, оценки и консултиране.

В момента Димитров заема отговорна позиция в една от най-големите български компании от игралната и развлекателната индустрия.

На Общото събрание днес на "Герена" не се стигна до някои сензации, въпреки неговата продължителност (почти шест часа). Очаква се човек на Palms Bet да попадне и в УС на клуба. На събранието се появи и бившият собственик на Левски Тодор Батков, който похвали футболистите за мъжката игра срещу Берое и сладката победа. Има вероятност Батков да попадне в ръководството на Левски, както и да дари безвъзмездно на любимия си отбор солидна финансова сума. Сираков засега запазва контролния пакет акции, но по време на събранието на няколко пъти е подчертал, че има готовност да се раздели с книжата, ако към тях има реален интерес. /БГНЕС