Виктория Бекъм: Един годежен пръстен не е достатъчен

Чудесна новина за женската половина на човечеството – съвсем не е задължително да се ограничавате с един годежен пръстен за цял живот, дори да не възнамерявате да се обвързвате няколко пъти.

И не вярвайте на мъжете, които твърдят обратното. Виктория Бекъм дава „зелена светлина“ в това отношение.

През мразовитата зима на 1998 г. /на 25 януари, за да бъдем съвсем точни/ Виктория Адамс и Дейвид Бекъм обявяват на пресконференция своя годеж. До този момент двойката се среща не повече от година. Тогава всички забелязват на пръста на солистката на „Спайс Гърлс“ пръстен на фирмата Boodles – трикаратов чист диамант в тънка рамка от жълто злато.

След почти 22 години съвместен живот с Дейвид Виктория е сменила годежния си пръстен точно четиринадесет пъти. В началото госпожа Бекъм носи съвсем скромна за стандартите на световна звезда халка, обсипана с дребни диаманти, като уважение към традицията.

Впоследствие скромността отстъпва място на ослепително сияние – през годините папараци успяват да я уловят с диаманти от 15 и 17 карата. Днес си спомняме за всички произведения на ювелирното изкуство, които за тези години се оказват в колекцията на Виктория Бекъм. Истински скъпоценни камъни, сериозни карати и нищо повече от истинска любов./БГНЕС