Виктория Бекъм с нова козметична линия

Наскоро майката на четири деца, бивша певица, дизайнер и съпруга на Дейвид Бекъм започна свой YouTube канал

Модният дизайнер Виктория Бекъм ще пусне своя козметична линия.

Наскоро майката на четири деца, бивша певица, дизайнер и съпруга на Дейвид Бекъм започна свой YouTube канал, а сега тя ще добави още един проект към предприемаческото си портфолио – козметична линия, съобщава Холивуд рипортър.

В сряда дизайнерката качи в Инстаграм видео, с което обяви новия си проект, който се очаква да излезе през есента. На кадрите се вижда #vbeauty написано с червило върху огледало.

„Искам да се погрижа за жените, както отвън, така и отвътре като ги снабдя с нужните им гримове, продукти за грижа за кожата, аромати и витамини, които чувствам, че имам нужда в моя живот”, казва тя в официалното си изявление. Тя също така подсказа, че ще се допита и до други жени за съвет какви продукти искат те да видят.

Това не е първият подобен проект на дизайнерката. През 2016 г. тя пусна на пазара гримове разработени в партньорство с Есте Лаудер, като те бяха вдъхновени от нейните любими градове (Лондон, Лос Анджелис, Ню Йорк и Париж).

„Работя като гримьор откакто бях 18 годишна”, казва Бекъм в интервю за сайта си и добавя „гледала съм снимките си и се научих кое действа и кое не.” /БГНЕС