Вин Дизел се готви за скорошна поява на „Ридик 4“

Вин Дизел намекна, че новият „Ридик 4“ „може да е по-близо“, отколкото си мислят феновете.

53-годишният актьор, който за първи път обяви „The Chronicles of Riddick: Furya“ преди пет години, разкри, че е провел срещи, които трябва да зарадват феновете на екшън фантастичната поредица, като обяви, че предстоят новини.

Споделяйки своя снимка от „Ридик“, той пише: „Невероятна среща днес, благодаря на екипа... Да кажем, че „Furya“ може да е по-близо, отколкото си мислите. #Ридик“

Началото на поредицата бе поставено с филма на сценариста и режисьор Дейвид Туои през 2000 г. „Pitch Black“, а „Хрониките на Ридик“ последва четири години по-късно. „Ридик“ излезе през 2013 г. и сега феновете могат да очакват с нетърпение дългоочакваното продължение, като Дизел и Туои по-рано разкриха, че искат да работят и по отделен телевизионен сериал „Merc City“.

Вин е повече от отворен за връщане към предишни роли и наскоро подчерта, че никога няма да му омръзне да играе Доминик Торето в „Бързи и яростни“. Филмовата поредица трябва да приключи през 2024 г., но на въпрос дали изпитва чувство на облекчение, той каза: "Честно. Не. Обичам да играя Дом Торето. Финалът идва, защото всяка добра история се нуждае от финал; защото всяка книга, която сте прочели, има последна глава; защото това е естеството на разказването на истории."

Той продължи: „Сигурен съм, че има хора, които биха се радвали „Бързи и яростни“ да продължават и да продължават и да продължават. Но мисля, че дължим това на феновете - въпреки че подозирам, че ще бъде горчиво-сладко за много хора - да им дадем финала." /БГНЕС