За пръв път Ирина Шейк коментира романа си с Кание Уест

Това лято 35-годишната руска моделка Ирина Шейк беше в центъра на вниманието, след като се появиха слухове за романа й с 44-годишния Кание Уест, който се раздели със съпругата си Ким Кардашян по-рано тази година. Какво наистина свързва модела и рапъра е неизвестно. Според запознати Шейк и Уест са прекарвали много време заедно (дори са ходили на почивка във Франция), изпитвали симпатия един към друг и били повече от приятели. Два месеца по-късно обаче те решиха да се разделят, като същевременно поддържат добри отношения.

Шейк в интервю за Highsnobiety запърви път коментира слуховете за аферата с рапъра. Съдейки по думите й, степента на романтичност на отношенията им е била силно преувеличена.

„Утре ще има слухове, че се виждам с портиера си и? А вдругиден ще бъде някой друг. В личния ми живот винаги се случва нещо, но го пазя за себе си”, каза тя.

Ирина Шейк предпочита да не говори за личния си живот. Тя дължи такава дискретност и сдържаност заради корените си:

„Баба ми беше таен агент през Втората световна война. Мисля, че личния живот трябва да остане личен. Ирина действа в стил КГБ“, измайтапи се тя.

Въпреки това, Шейк понякога говори за предишната си връзка с 46-годишния Брадли Купър. Бившите любовници имат 4-годишна дъщеря Лея, която отглеждат заедно. Момичето общува както с майка си, така и с баща си, които след раздялата останаха приятели.

„Той е страхотен, грижовен баща. Не е необходима бавачка. Двамата с Лея отидоха на почивка за две седмици и изобщо нямаше нужда да им се обаждам”, каза Шейк.

Ирина добави, че тя и Купър са доста строги родители и учат дъщеря си на добри маниери:

„Когато приключи с храненето, тя става от масата, хваща чинията и казва „благодаря“. Без „моля“ или „благодаря“ тя няма да получи нищо”, сподели звездата.

Шейк също призна, че Лея дълго време не е могла да свикне с папараците, които винаги преследват звездно семейство, веднага щом то излезе навън. Но Ирина обясни на дъщеря си, че фотографите просто си вършат работата и няма нужда да се страхува от тях. /БГНЕС