Забавни моменти с Георги Георгиев в СОС: Кворумът оредява като прическата ми

Събрани забавни моменти от заседанията на Столичния общински съвет бяха разпространени в мрежата, предаде репортер на БГНЕС.

Столичният парламент е сериозна институция, чиито решения са от изключително важно значение за живота на софиянци. Както всяка сериозна работа и там не липсват весели моменти, породени от действията на едни или други политици.

Преглед на тези любопитни моменти с участието на председателя на СОС Георги Георгиев, събрани във видео, публикувано в YouTube. Ето някои от тях:

Към ГЕРБ-СДС

„Все още сме в началото на заседанието и аз все още се надявам, че ще сме повече полезни, отколкото досадни. Групата на ГЕРБ-СДС както винаги е в пълен състав, дисциплинирани, изпълнени с енергия, готови… Г-н Бонев, вие да нямате раздвоение на личността. Каква група?“

Геврекът на Бонев

„Престанете да вдигате ръце постоянно. После се подписват едни фермани за всяко сгрешено гласуване и ръчно се изписват имена… И всичко под надзора на г-н Бонев, който хапва геврек на сесия. И аз огладнях, ама не мога да си го позволя в зала сега. С този геврек и вода ми се пие вече“.

За кворума

„Колеги, оредява форумът и започва да прилича на моята прическа, което не е добре“.

За БСП и Украйна

„Вижте какво любопитно нещо се случва сега. Спорадична необходимост споходи цялата група на БСП. Ама вие нали сте евроатлантически партия? Ако имаме спорни въпроси, понеже сме наясно с позицията на БСП, внасяме точка за Украйна, те излизат и ние водим дебатите по-лесно“.

Най-тъжното нещо

„Кое е най-тъжното нещо на света? Коледното парти на едноличния търговец“. /БГНЕС