Забавният холивудски „любовен“ триъгълник между Бен Афлек, Мат Деймън и Крис Хемсуърт

Дългогодишното приятелство на Бен Афлек с колегата му актьор Мат Деймън е едно от най-документираните приятелства в света. Това е толкова дълго и добре познато житейско партньорство, че когато актьорът стана Батман, феновете веднага започнаха да спрягат актьора от "Самоличността на Борн" за негов Робин. Но сега този романс се изправя пред малко предизвикателство, според „FandomWire“. Бен Афлек аплодира Деймън, че на премиера е седнал до много по-привлекателния и добре сложен Крис Хемсуърт - нещо, което той няма да направи. По думите на самия Афлек той аплодира дългогодишния си приятел и сътрудник в "Добрият Уил Хънтинг" за смелостта да седне до някой много по-млад и по-красив от него.

По-нататък той каза, че Деймън е говорил с него относно своето решение да се премести в Австралия и единствените му опасения относно преместването са били, че няма да вижда приятеля си толкова често, като дава на всички да разберат, че коментарите му са просто добронамерена закачка. Изглежда, че Бен Афлек изпитва само уважение към Крис Хемсуърт.

Хемсуърт и Мат Деймън се сприятелиха по време на снимките на „Догма“ и дори направиха заедно палачинки за журналист по време на интервю, което Хемсуърт нарече най-романтичното интервю, което някога е давал. Бен Афлек може и да има обща банкова сметка с Деймън, но Крис Хемсуърт е готвил в една и съща кухня за интервю, което може да предизвика ревност у всеки.

Връзката на Афлек с Деймън е легендарна, като двамата са съавтори на наградения с "Оскар" филм "Добрият Уил Хънтинг", в който участват още Робин Уилямс („Мисис Даутфайър“), Мини Драйвър („Фантомът на операта“) и Стелан Скарсгард („Отмъстителите“). Наскоро те получиха внимание, когато стана ясно, че имат обща банкова сметка, за да може всеки от тях да преживее трудните времена на гладуващия актьор, и това започва да променя начина, по който гледаме на мъжките приятелства.

Докато Бен Афлек се бори публично с пристрастяването си към алкохола успоредно с награждаваните си режисьорски проекти като "Арго", Деймън изглежда се е заел да наставлява актьори като Крис Хемсуърт.

Тази връзка дава представа и за това как Мат Деймън се озова в "Тор: Рагнарок", появявайки се в третия филм като сценичната версия на Локи. Филмът беше промяна в курса на героя, като олекоти сюжетната му арка и добави малко комедия, с която Мат Деймън изненадващо стартира в началото на филма.

Изглежда, че Бен Афлек не може да каже нищо друго освен хубави неща за Мат Деймън и Крис Хемсуърт, като суперзвездният актьор е един от най-скромните в Холивуд. Освен това Хемсуърт не е като да изкарва филми на ниво "Оскар" като Афлек и Деймън с тазгодишния им общ филм "Air", за който вече се шуми около "Оскар"-ите. /БГНЕС