Зендая се гордее с кариерата на Том Холанд

Зендая направи няколко редки публични коментара за приятеля си Том Холанд.

В съвместно интервю за Vogue и британския Vogue звездата похвали колегата си от "Спайдър-мен: Завръщане у дома" за начина, по който се е справил с нещата след излизането на филма през 2017 г.

"И двамата бяхме много, много млади, но моята кариера вече някак си вървеше, а неговата се промени за една нощ. Един ден си дете и си в кръчмата с приятелите си, а на следващия ден си Човекът-паяк", каза тя. "Определено наблюдавах как животът му се променя пред очите ми. Но той се справи с това наистина прекрасно".

Следващата роля на Холанд е в лондонската постановка на "Ромео и Жулиета" на Уест Енд, която е планирана за май. Зендая казва, че "не може да се гордее с него повече".

"Ще се опитам да видя колкото се може повече представления", добави тя.

Макар че двойката е свързана от години, те са доста затворени като двойка.

Изглежда това само е засилило интереса към тях, въз основа на историята, която Зендая сподели за времето, когато двамата са били в Париж и са искали да посетят прочутия Лувър.

Според звездата от "Еуфория" те са били предупредени да не го правят и са им казали: "Вече ви дебнат. Може да влошите нещата още повече." По думите ѝ те все пак отишли, а снимките им, на които разглеждат експонатите, обиколили социалните мрежи.

"Всъщност беше добре", спомня си Зендая. "Просто някак свикваш с факта, че: О, аз също съм едно от тези произведения на изкуството, които ще снимате. Просто трябва да си спокоен и да си живееш живота"./БГНЕС