Жорди Кайседо: Мечтая да играя на Мондиал с Еквадор

"Мечтая Еквадор да се класира на Мондиал и да представлявам моята страна. Това би било най-високото постижение. Играл съм на Световно до 20 години и беше прекрасно. Надявам се и с първия отбор да го направя“, отговори на въпрос на БГНЕС еквадорският ас на ЦСКА Жорди Кайседо, предаде репортер на БГНЕС. Кайседо бе награден в Пресклуб България за футболист №1 на 11-ия кръг в родното футболно първенство.

Жорди Кайседо.

"Мога да кажа, че докато съм в ЦСКА ще се раздавам максимално за тази фланелка, за да защитавам клуба“, сподели Кайседо, относно питане за евентуален негов трансфер. Таранът явно е съсредоточен върху изявите си с "армейския" екип. "ЦСКА е най-големият отбор в България и за мен ще е чест да стана шампион с този тим, това е нашата отборна цел“, отвърна Кайседо на въпрос на БГНЕС относно дали "червените" разполагат с нужните качества да детронират Лудогорец в първенството и това ли е основен приоритет пред "армейците" към момента.

На въпрос на БГНЕС дали предпочита схема с един централен нападател, каквато практикува сега ЦСКА, или се би се радвал остриетата да са две, най-вероятно той и Бисмарк Чарлс, еквадорецът сподели: "В много добри отношения съм с всички футболисти в отбора. Щастлив съм тук. Играл съм с Бисмарк заедно на терена, чувствам се удобно. За мен не е проблем да играем заедно напред или с някой друг. Само да имам пасове да отбелязвам голове“.

"Стойчо Младенов е много добър човек и прекрасен треньор. С доверието, което ми дава, се надявам да завършим този сезон на най-високото място в класирането. Той има шампионски манталитет и това се усеща“, завърши 23-годишният еквадорец на въпрос на БГНЕС. /БГНЕС