Звездата Марк Антъни може да чака бебе

Марк Антъни, един от кралете на латино музиката, се е срещал с някои от най-красивите жени в бранша, а сега изглежда, че ще се ожени много по-рано от очакваното за красивата Надя Ферейра, с която е сгоден от май 2022 г., предаде “Music Mundial”.

Чрез някои изтекли снимки новината за бъдещия брак дойде, тъй като Надя беше забелязана да търси сватбени рокли, а благодарение на Луди Ферейра, майката на годеницата, и Лариса Барбоса, приятелката на Надя, се появи новината за планираната сватба.

Това бързо привлече вниманието на хората, тъй като в един момент Марк Антъни беше заявил, че не бърза да се жени. Датата на сватбата ще бъде 28 януари. Бързо всички потребители започнаха да подозират, че Надя е бременна.

Сред имената, които се споменават като гости, могат да бъдат Дейвид и Виктория Бекъм, които ще имат честта да бъдат кръстници.

Слуховете за евентуална бременност породиха спорове, тъй като той е на 53 години, докато моделът е на 23, като това е първото ѝ дете и седмото на Марк Антъни.

Други слухове сочат, че красивата сватба може да се състои в Маями с луксозни гости за церемонията. Това не буди съмнение, тъй като Марк Антъни е в развлекателната индустрия от много години. /БГНЕС