Звездата от „Венъм” печели злато на турнир по джиу-джицу

Том Харди взе участие в благотворителен турнир по джиу-джицу, който се проведе в Улвърхемптън, Великобритания. 44-годишният актьор печели два златни медала в различни дисциплини и освен това спечели двубоите си бързо, като използва болезнена хватка, съобщи Daily Mail.

"Трябва да призная, че той беше много по-силен от мен. Той е силен човек и талантлив боец", заяви пред репортери един от противниците на актьора Дани Апълтън. Боецът призна, че не е очаквал да се бие с холивудска звезда.

"Сега имам какво да разкажа. Децата бяха там и видяха всичко. И имам бронзов медал, така че това изобщо не е загуба за мен".

Актьорът има син колан по бразилско джиу-джицу и започва да се занимава с бойни изкуства по време на тренировките за снимките на филма "Воинът" през 2010 г., където играе важна роля: трябва да играе професионален ММА боец. Харди натрупва над 10 килограма мускулна маса и тренира в професионалната академия Wolfslair MMA, където усвоява техниката на ударите.

Той е и посланик на фондация REORG BJJ - организация, която помага на военни ветерани да се обучават в джиу-джицу.

Актьорът Том Харди е известен най-вече заради главната роля във филмите "Венъм". Харди е звезда и във "Воин", "Оцелял", "Лудия Макс" и други./БГНЕС

Лондон / Великобритания