Звезди, които се обезобразиха с пластични операции

Известните личности обичат да експериментират не само със стила и прическите си, но и с външния си вид като цяло, затова често ходят при пластични хирурзи и козметолози. И ако някои знаят как да спрат навреме и да се обърнат към доверени лекари, то има и такива, които нямат късмет или не знаят мярката при „подобряване“ на външността си. Ето някои холивудски хубавици, които развалиха естествената си красота с неразумни хирургични интервенции.

Тара Рийд Тара Рийд се снима във филми и телевизионни предавания от 12-годишна и вероятно си я спомняте от филма „Американски пай“. След него тя стана супер популярна, но това не повиши самочувствието на момичето и Тара реши да се обърне към пластичните хирурзи, за да постигне „идеална външност”. Липосукцията, мамопластиката и ринопластиката, както и пристрастеността на актрисата от ранна възраст към ботокса, я правят в момента да изглежда с поне 7 години по-възрастна. Всъщност Рийд е само на 44 години. Лара Флин Бойл Звездата от сериала "Туин Пийкс" е толкова увлечена от пластичната хирургия, че изглежда дори не й се налага да се крие от папараците - те просто не я разпознават. Това е тъжно, но уви, е вярно: Лара Флин Бойл е претърпяла много операции, като повдигане на клепачите и веждите, промяна на формата на носа, уголемяване на устните. Заради това младата звезда вече не е канена в добри филми, а последствието е влошеното й психическо състояние.

Мег Райън Обожаваме я от филми като "Имаш поща" и шедьовъра „Когато Хари срещна Сали”, където Мег беше момичето с небрежна прическа и очарователна усмивка. През последните години актрисата изглежда доста подута – лекарите твърдят, че това е следствие на излишъка от инжекции с ботокс. Освен това звездата се подложи на контуриране, ринопластика и множество процедури за повдигане на плътта. Не можем да кажем, че това и се е отразило добре - старите черти на чаровното й лице просто са изчезнали.

Рене Зелуегер Рене Зелуегър стана известна с ролята си в „Дневникът на Бриджит Джоунс“, която сякаш беше обикната от всички момичета по света. Не разбираме защо актрисата не се е обичала в реалния живот: красиви скули, изразителни очи и обемни сърцевидни устни. Външният й вид обаче явно не я е устройвал, затова звездата се обърна за помощ към хирурзи и козметолози. Рене явно инжектираше филъри в лицето си, някои хирурзи твърдят, че се е подложила и на блефаропластика. Зелуегър твърди, че сега се опитва да си върне "предишното аз", но вероятно това няма да се случи. /БГНЕС