Звездни бащи, отгледали сами децата си

Когато става дума за известни родители, се обръща по-голямо внимание на самотните майки. И това е съвсем правилно – никак не е лесно за дамите да отглеждат детето си сами, дори да си успели и известни. Защото живеем в епоха, в която разликата в заплащането на мъжете и жените все още е чувствителна!

Но къде са самотните бащи? Традиционно медиите им обръщат по-малко внимание, но все пак има много бащи, които в някакъв момент са отглеждали децата си сами.

Ето някои звезди, отглеждали децата си сами.

Лиъм Нийсън

Актьорът Лиъм Нийсън овдовява през 2009 г., когато съпругата му, актрисата Наташа Ричардсън, загива при трагичен инцидент със ски. От този момент Нийсън става самотен баща на двамата си сина - Мишел (роден през 1995 г.) и Даниел (роден през 1996 г.). Според мнението на близки и приятели той е блестящ и доста закрилящ баща.

Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо, който вероятно е най-известният футболист в света, също е самотен баща. Той става такъв, когато през 2010 г. се ражда синът му Кристиано-младши. Роналдо получава пълно попечителство над него, а самоличността на майката на детето остава неизвестна. Оттогава той има още четири деца, две от които с партньорката си Джорджина Родригес.

Рики Мартин

Рики Мартин става самотен баща по собствено желание през 2008 г., когато осиновява двамата си сина Матео и Валентино, родени от сурогатна майка. Кралят на латино поп музиката е много горд самотен баща, който обича да показва момчетата си при всяка възможност. През 2017 г. той се жени за Юън Йосеф и по-късно двамата имат дъщеря Лусия и син Рен.

Том Круз

Когато през февруари 2001 г. Том Круз подава молба за развод с Никол Кидман, двете деца, които двойката е осиновила заедно, решават, че искат да останат с баща си. От този момент нататък Круз е самотен баща.

Когато се развежда с Кейти Холмс години по-късно, дъщеря им Сури остава с майка си, въпреки че Круз е еднакво отдаден и на трите си деца./БГНЕС