Звездното парти на Джъстин Бийбър завършва със стрелба

След концерта на Super Bowl, посветен на Суперкуата-2022, канадският певец Джъстин Бийбър вдигна парти в клуба The Nice Guy в Западен Холивуд, на което присъстваха Джеф Безос, Кендъл Дженър, Леонардо ди Каприо, Хлои Кардашян, Дрейк, Тоби Магуайър и други знаменитости.

Около три часа сутринта, когато гостите вече си тръгваха по домовете си, в близост до заведението се разиграла престрелка. В конфликта участва обкръжението на рапъра Бил К. Капри, известен под псевдонима Kodak Black. Според свидетели отначало компанията е била приятелска на улицата близо до червеното спортно Ферари, но в един момент започнала кавга и се чули изстрели. В резултат на това самият Kodak Black и трима други жертви бяха хоспитализирани с наранявания без опасност за живота. Стрелецът е избягал от местопроизшествието.

CNN, позовавайки се на източник, съобщи, че Джъстин и Хейли Бийбър са напуснали клуба придружени от охрана, след като са научили за инцидента. Според Page Six, към момента на престрелката партито е приключило и Джъстин, както и другите звездни гости, вече не са били в заведението. /БГНЕС