Акрапович: Очаквам да сме агресивни и да покажем своите качества

"Първият мач с Рома бе добър за нас, очакваме и утре да покажем наши качества, да сме агресивни, да се опитаме да играем футбол и всички имаме огромно желание да вкараме гол", заяви наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович преди утрешния мач с Рома от груповата фаза на Лига Европа.

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович.

"Червените" спечелиха точка от гостуването си в Рим преди няколко седмици, а утре посрещат именития си съперник на Националния стадион "Васил Левски" от 19:55 часа. "Ние имаме на няколко позиции повече играчи, така че би било лудост от мен да залагам на един и същи футболисти. Нашите момчета изиграха много мачове и някои имат нужда от пауза. Доволен съм от всичко, което се случи в мача с Ботев, но пак ще променя някои неща, за да вкарам малко свежест в отбора и момчетата, които са играли по-малко, да покажат своите качества", каза Акрапович на днешната пресконференция.

"Проблемите при нас са само Кейта - брат му почина и той замина да се грижи за семейството си. Жером има някакви леки проблеми, нищо страшно, днес ще се опита да тренира с нас, това ще ни даде още една опция. Всички други са добре. За играчите не е приятно, че още не са вкарали гол, аз мислех как да променим това, да отнемем от напрежението. В последните мачове се видя, че те могат да вкарват голове. Понякога е въпрос на сантиметър", допълни босненският специалист.

Капитанът на "армейците" Валентин Антов, че той и съотборниците му ще търсят победа срещу "вълците". "Както във всеки мач, се надяваме да спечелим. Излизаме с пълни сили, това е един много голям отбор. Успяхме в първия мач да вземем точка, надяваме се поне да повторим, ако не и да вземем и повече. Излизаме и двама всичко от себе си, каквото се случи", коментира Антов. /БГНЕС