Дъщерята на Ума Търман: Ще се снимам в последния филм на Тарантино

Актрисата Мая Хоук, дъщеря на холивудските звезди Ума Търман и Итън Хоук, би се радвала да участва в снимките на "Kill Bill 3".

Актрисата Мая Хоук, дъщеря на холивудските звезди Ума Търман и Итън Хоук, каза пред The Guardian какво мисли за участието си в „Kill Bill 3” на Куентин Тарантино.

И въпреки че има само слухове за заснемането на филма, звездата от сериала "Stranger Things" каза, че ще се радва да участва в продължението на известния екшън (в предишните два филма майка й играеше главната роля).

"Куентин ще направи нещо велико, когато по дяволите го пожелае", каза Мая Хоук и с удоволствие бих се съгласила да участвам".

По-рано самият режисьор призна, че вижда Мая в една от ключовите роли в третата част на „Kill Bill". Той обясни, че ако майката и дъщерята се появят като главни героини на екрана, това би било „дяволски интересно“.

"Мисля, че това ще бъде история за тези герои след 20 години. Булката (Търман) и дъщеря й Би Би Си (Хоук) са живели тихо през всичките тези години, но след това светът им изведнъж започва да се руши", сподели идеята режисьорът. Само мисълта за това, че Ума и дъщеря й Мая се появяват на екрана в тези роли, ми се струва много вълнуваща", сподели Тарантино.

Куентин Тарантино добави, че продължението може да се случи поради факта, че героинята на Търман има врагове след предишните два филма, например Ели Драйвър (Дарил Хана), Софи Фатал (Джули Драйфус) и сестрата близначка на Гого (Чиаки Курияма).

Какъв ще бъде десетият филм на известния режисьор, все още не се знае. Наскоро той обяви, че иска да създаде „нещо като спагети уестърн“, където всеки ще говори на различни езици.

„Мексиканският разбойник е италианец, героят е американец, лошият шериф е германец, мексиканецът от салона е израелец”, разказа за идеята си Тарантино в разговор с Антонио Монда, артистичен директор на Римския филмов фестивал.

Неслучайно феновете на Тарантино се интересуват каква ще бъде юбилейният му кино проект. Режисьорът многократно е казвал, че планира да заснеме само десет филма и след това да се "пенсионира". Според него „режисьорите не стават по-добри с възрастта“./БГНЕС