Певицата Нормани представи дебютния си албум "Dopamine"

През 2018 г. Нормани обяви заглавието на дебютния си албум, с което предизвика очакване сред последователите си.

Сега, шест години по-късно, тя най-накрая разкрива името: "Dopamine".

Албумът, който ще излезе на 14 юни, показва една различна страна на бившия член на Fifth Harmony, включвайки танцови парчета заедно с песни, изследващи личните ѝ борби, устойчивостта и пътуването към творчески контрол, пише списание ELLE.

Въпреки дългото чакане, Нормани подчерта своята отдаденост да представи проект, в който вярва с цялото си сърце.

След като обявяването на албума получи огромна подкрепа, включително от бившите ѝ колежки от групата “Fifth Harmony”, Нормани се фокусира върху своето пътуване и предизвикателствата, които е преодоляла.

"Dopamine" представя възходите и паденията, които е преживяла, а обложката на албума символизира енергията и очакването на нещо по-добро.

В една индустрия, в която автентичността е от първостепенно значение, Нормани обсъжда влиянието на социалните медии и цифровите платформи върху потреблението на музика, като признава влиянието на платформи като TikTok. Въпреки предизвикателствата, тя остава отдадена на своята артистичност и визия.

Вдъхновена от пионери като Бионсе, Нормани се надява да види повече жени, особено чернокожи, на ръководни позиции в музикалната индустрия. /БГНЕС