Ден 66: Българи от чужбина с пълна подкрепа за промяна в Родината

В обичайния час започна протеста в „триъгълника на властта“. На фасадата на бившия партиен дом, вече официално седалище на Народното събрание, отново бяха прожектирани клипове с изказвания на премиера Бойко Борисов и председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, предаде репортер на БГНЕС.

„Отровното трио“ обявява в неделя датата на третото „Велико народно въстание“ 

Адвокат Николай Хаджигенов от „Отровното трио“ съобщи, че все още няма отговор на въпроса защо главният прокурор Иван Гешев живее в правителствената резиденция в Бояна. По този повод днес е подал жалба в Административния съд. Очаква отговор и от Министерски съвет.

В неделя в 18.00 ч. ще бъде обявена датата на третото „Велико народно въстание“.

„До онзи ден бяхме мафия, а днес Борисов от Кърджали съобщи, че е склонен да преговаря. Как премиер ще преговаря с мафия?“, попита от трибуната Арман Бабикян.

От трибуната на жълтите павета се изказа и Мариела Ангелова, българка, живееща в Канада и заяви, че общността оттатък океана следи случващото се в България и българите, които имат опит в чужбина са готови да помогнат за промяната в родината.

„Отровното трио“ обявява в неделя датата на третото „Велико народно въстание“ 

Макар и по-малобройни от обикновено, протестиращите не са уморени и остават на площада докато не бъдат изпълнени исканията им, които остават непроменени от първия ден – оставка на правителството и на главния прокурор и провеждане на честно избори.

Обстановката на площада е спокойна. / БГНЕС